donderdag 23 december 2010

Wat is een goed manuscript?

Over die cruciale vraag gaat de mekanieker van het motoronderhoud een gesprek aan met enkele collega-garagisten. En dit op 7 januari, om 19.00 uur, in de Singel (Antwerpen), tijdens het werkcongres van de Vlaamse Auteursvereniging.

Wat is een goed manuscript? Harold Polis (De Bezige Bij Antwerpen), Marita Vermeulen (De Eenhoorn) en Joos Kat (Wereldbibliotheek). Tine Mortier modereert het gesprek.

Voor meer informatie en voor het programma: check de site van de Vlaamse Auteursvereniging.

Wie niet wil komen, kan altijd beginnen bij het begin: de geniale pygmeeën van Microsoft (het eerste filmpje). Met enige goede wil voert deze komedie ons terug naar Microserfs van Douglas Coupland (toen hij nog veelbelovend was): 'I'm trying to feel more well adjusted than I really am, which is, I guess, the human condition.'

Een manuscript. En dan wat? Voor de liefhebbers volgt hier nog een instructie van een Amerikaanse komiek. Zie ook zijn andere lessen. Succes!

How to Start a Publishing Company -- powered by eHow.com

Geen opmerkingen:

Brief aan Pascal Chabot

Beste Pascal Chabot , Met veel plezier heb ik uw nieuwe boek Avoir le temps. Essai de chronosophie (Puf) gelezen. Ik raad het iedereen aa...